Bibliografia

Culte al Cafè

Autor: Yasar Karaoglu
Editorial: Oceà 2004 128 pàg. Castellà
Argument: Aquest llibre exquisit és un viatge a l'univers del cafè i els seus secrets. A més de l'apassionant història d'aquest producte , el lector coneixerà trucs pràctics de les millors cafeteries del món per a millorar la seva preparació.

[...]

L'aventura del comerç just

Autor: Nico Roozen i Frans VanderHoff
Editorial: La Drecera (Mèxic) 2002 Castellà
Argument: Acostament al fenòmen del Comerç Just. Anàlisi i reflexions d'ambdós autors.

[...]

Cultiu i Benefici del Cafè

Autor: Gabriel Gómez
Editorial: Publicacions Camacho (Mèxic) 1998 Castellà
Argument: Extraordinari document on es descriu la pràctica del cultiu i benefici del cafè. L'edició original d'aquesta obra data de 1894 i ha servit com base de múltiples investigacions relacionades amb aquest producte.

[...]

Envasat dels aliments en atmòsfera modificada

Autor: R.T.*Parry
Editorial: AMV Edicions 1995 350 pag. Castellà
Argument: Descripció i les aplicacions dels moderns sistemes d'envasat al buit i en atmòsferes de nitrògen,anhídrid carbònic i altres gasos aplicables a l'hosteleria i la restauració (maquinària per a l'envasat, films per a envasat en atmòsferes modificades, control de qualitat, aplicació a cafè, fruites, verdures,aliments preparats, sucs,vins , begudes,etc).

[...]

Diccionari de l'hosteleria

Autor: Jesús Felipe Gallego i Ramón Peyrolón Melendo
Editorial: AMV Edicions 2004 880 pàg. Castellà
Argument: Amb tots els vocables utilitzats en hosteleria, restauració, turisme, gastronomia, etc..., incloent veus del francès i de l'anglès. S'ha convertit en un clàssic en hosteleria i una obra bàsica de consulta ampliada totalment en la seva última edició, essent un nou llibre que a més normalitza la terminologia tècnica de la indústria hostelera.

[...]

Fòrum Cultural del Cafè

Autor: Fòrum Cultural del Cafè
Edició tècnica: Edicat,S.L
Argument: Revista informativa publicada mensualment per als amants del cafè escrita per una Associació sense ànim de lucre la qui es va crear al Juliol de 1997 . Aquesta associació està formada per un grup de persones sensibilitzades pel món del cafè, que pretén aglutinar, en un àmbit nacional, a tots els amants d'aquest aromàtic producte per a fomentar el seu coneixement.

[...]

The Best Of Coffee

Autor: Sandra Cluck, Elizabeth, Watt *Galloway,G.; *Beer,J.
Editorial: Collins Publishers 1994 96 pag.Anglès
Argument: El millor del cafè:un llibre de cuina. Amb aquest suggeridor títol, Sandra Cluck i Elizabeth Watt presenten un original compendio de receptes en les quals el cafè és un dels ingredients principals.En total 40 receptes de pastissos,galetes, gelats, salses i begudes vàries preparades amb cafè.

[...]