Vending

Expendedora automàtica de la firma

Expendedora automàtica de la firma "J&J DUO SA DE CV"

Gran part dels ciutadans gaudeix durant la seva jornada laboral de poques ocasions per a dirigir-se a una cafeteria i satisfer el seu desig d'assaborir un bon cafè. Per a subsanar aquesta necessitat s'han creat diversitat de màquines de distribució automàtica, capaces d'oferir la mateixa qualitat que trobem en un establiment tradicional. És habitual, no obstant això, que al visitar una empresa o despatx, en el moment que se'ns ofereix un cafè, s'afegeixi la "coletilla" “ho sento però és de màquina”, donant a entendre que la seva qualitat deixa que desitjar enfront del cafè del bar. A pesar que aquest comentari és generalitzat, la realitat és que el cafè de distribució automàtica no té per quina ser pitjor. Per a garantir un bon resultat únicament és necessària una bona màquina amb adequat manteniment i, evidentment, una matèria primera, és a dir, un cafè de bona qualitat. No hi ha més secrets.

 

Així, les màquines expenedores de cafè, sembla, que han estat les quals han registrat l'evolució més destacada dintre del sector del Vending. En la majoria de models, el batidor del soluble ha estat substituït per un grup de cafè, a partir del com , el cafè mòlt es trasllada a la cambra d'erogació, on exerceix una pressió concreta, la qual permet realitzar un cafè amb notable qualitat, similar fins i tot al que s'obté en l'hosteleria tradicional.

 

Si el cafè se subministrés només no hauria major secret i únicament importaria la qualitat del producte utilitzat.La veritat és, no obstant això, que el cafè amb llet i el tallat són els productes més demanadats en aquest tipus de màquines. Així doncs, davant aquesta realitat, entren en joc no solament la qualitat del cafè -actualment creix l'interès pel cafè natural, sense torrefacto- sinó, sobretot, dels solubles làctics.

 

Aquest tipus de productes són barrejats amb aigua en l'interior de la màquina, després d'un procés previ i exacte de dosificació. Seguidament, i a través d'un va tenir de sil.licona, en la majoria de casos, el producte resultant cau directament al got, on es barreja amb el cafè i el sucre sol·licitat. Aquest procés inclou al seu torn un sistema de rentat que garanteix la higiene del producte a consumir.